Inschrijvingsformulier jeugd seizoen 2021/2022

Inschrijvingsformulier jeugd seizoen 2021/2022

Inschrijvingsformulier

Adres

Telefoon

E-mail adres


 


We hechten als club uiteraard veel belang aan de bescherming van de privacy van de gegevens van onze leden (spelers, trainers, ouders, bestuursleden,… ).


Daarom volgen we de GDPR basisprincipes van de Koninklijke Belgische Voetbalbond. Als basisregel geldt hierbij dat we enkel die gegevens van personen vragen die we als voetbalclub nodig hebben om de goede werking te verzekeren. 


Deze “persoonsgegevens” zijn: naam, voornaam, geboorteplaats, geboortedatum, nummer rijksregister, nummer identiteitskaart, adres, gsm nummer, e-mail, foto.


Intern worden uw persoonlijke gegevens bij KRDZ gebruikt voor:


- Beheer van onze interne ledenlijst (toegang door bestuur, trainer en delegee).
- Aansluiting bij de Belgische voetbalbond.
- Wettelijke verplichtingen in het kader van de vzw- wetgeving.
- U op de hoogte te houden omtrent onze werking zoals inschrijving, trainingen, wedstrijden of activiteiten, via de nieuwsbrief.
- De publicatie van een groepsfoto op onze website, en Sponsor TV. Occasionele sfeerfoto’s van onze activiteiten op onze Facebook-pagina.


We delen uw gegevens nooit met externen.


U kan ten allen tijde uw persoonlijke informatie wijzigen, corrigeren, bijwerken of laten verwijderen. De verzamelde gegevens worden vertrouwelijk en beveiligd bewaard.


Indien u dit niet (meer) wenst, gelieve dit per email door te geven aan jeugdvoorzitter@krdz.be.

 


Gelieve na het versturen van uw inschrijvingsformulier 50% van het verschuldigde lidgeld binnen de 7 dagen te betalen op rekeningnummer  BE39 7340 3474 6419 op naam van Rode Duivels Zoutleeuw.


De Lidgelden voor seizoen 21/22 bedragen:


Categorie     Geboortejaar          Lidgeld


U6 – U7        2015 en jonger      250€


U8 – U17      2005 – 2014          300€


U21               2001-2004             320€


Voor het lidgeld van onze bestaande leden verwijzen we naar de mailing die hieromtrent verstuurd is.
 


Voor elk bijkomend kind van éénzelfde gezin wordt er een korting toegestaan van 20€.


Indien u uw kind heeft uitgeschreven bij KRDZ en terug wil inschrijven bij KRDZ, zijn we verplicht een bijkomende administratieve kost van 25€ te moeten aanrekenen voor de heraansluiting bij de voetbalbond.


Vermeld bij de vrije info altijd de naam van de speler waarvoor het lidgeld betaald wordt alsook zijn geboortejaar en de categorie van ploeg waarin hij vorig jaar speelde (bvb "Fred Koquit, 2007, U15").


Na ontvangst van uw betaling krijgt u een bevestiging van uw inschrijving. U zal dan de rest van het inschrijvingsgeld dienen te vereffenen tegen uiterlijk 30/06/2021* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!